Logowanie
Skrobia ziemniaczana
Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie od innych części składowych ziemniaka, wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie.
Skrobia ziemniaczana stosowana jest:
• w przemyśle spożywczym – jako składnik koncentratów spożywczych,
• w przemyśle mięsnym, piekarniczym, cukierniczym – jako surowiec lub dodatek do produkcji,
• w przemyśle farmaceutycznym – jako dodatek do produkcji leków,
• w gospodarstwie domowym – jako składnik lub dodatek do wyrobów kulinarnych,
• jak również przeznaczona jest do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu.
Skrobia ziemniaczana zaliczana jest do składników żywności. Produkt ten jest przeznaczony do spożycia po przygotowaniu.
SMAK, ZAPACH | typowy bez obcego zapachu |
BARWA | czysto biała nie ciemniejsza od wzorca I; wg systemu CIE, L nie mniej niż 93 |
WYGLĄD, KONSYSTENCJA | drobny proszek |
WILGOTNOŚĆ | nie więcej niż 20% (m/m) |
pH | 6,5 – 8,5 |
FORMA OPAKOWANIA | opakowania typu Big Bag a 1000 kg lub inne według wymagań odbiorcy - worki papierowe wentylowe (wielowarstwowe) a 25 kg - torebki papierowe a 1 kg - torebki papierowe powlekane folią ( zgrzewane) a 0,5 kg |
WARUNKI PRZECHOWYWANIA | Pomieszczenia suche, czyste i przewiewne, bez obcych zapachów. |
OKRES MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI | Skrobia ziemniaczana przechowywana w oryginalnym opakowaniu, w warunkach zgodnych ze specyfikacją zachowuje swoje właściwości przez okres minimum pięciu lat. |
WYMAGANIA TRANSPOROWE | Przewozić środkami transportowymi czystymi, suchymi, zabezpieczającymi opakowania przed uszkodzeniem i zamoknięciem. Produkt nie jest klasyfikowany jako niebezpieczny i nie podlega przepisom ADR. |
OŚWIADCZENIE GMO | Produkt nie jest modyfikowany genetycznie i został wytworzony z surowców wolnych od GMO. |
OŚWIADCZENIE O ALERGENACH | Produkt nie zawiera żadnych składników alergennych. |
OGRANICZENIA ŻYWNOŚCIOWE | Brak; skrobia ziemniaczana może być spożywana przez osoby wszystkich wyznań, wegan i wegetarian. |
Deklaracja wartości odżywczej
Deklaracja alergenów
Deklaracja zgodności z przepisami europejskimi
Deklaracja zgodności ze wszystkimi dietami
Oświadczenie o pochodzeniu
Oświadczenie dotyczące monitorowania poziomu akryloamidu.
Oświadczenie dotyczące monitorowania węglowodorów olejów mineralnych
Zaświadczenie wydane przez PPIS w Górze (PL, EN)
Badanie właściwości palnych i wybuchowych pyłów skrobi ziemniaczanej
Opracowanie z dnia 2013.09.02 zawierające raporty z badań wykonanych przez laboratorium badawcze Zakładu Spalania i Teorii Pożarów Szkoły Głównej Służby Pożarniczej w Warszawie.Ekspertyza dotycząca potrzeby opracowania karty charakterystyki dla produkowanej w PPZ SA w Niechlowie skrobi ziemniaczanej.
Deklaracja alergenów
Deklaracja zgodności z przepisami europejskimi
Deklaracja zgodności ze wszystkimi dietami
Oświadczenie o pochodzeniu
Oświadczenie dotyczące monitorowania poziomu akryloamidu.
Oświadczenie dotyczące monitorowania węglowodorów olejów mineralnych
Zaświadczenie wydane przez PPIS w Górze (PL, EN)
Badanie właściwości palnych i wybuchowych pyłów skrobi ziemniaczanej
Opracowanie z dnia 2013.09.02 zawierające raporty z badań wykonanych przez laboratorium badawcze Zakładu Spalania i Teorii Pożarów Szkoły Głównej Służby Pożarniczej w Warszawie.Ekspertyza dotycząca potrzeby opracowania karty charakterystyki dla produkowanej w PPZ SA w Niechlowie skrobi ziemniaczanej.
Wyniki badań: Superior Standard - rok 2022
Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2022-10-05, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2022-09-30, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022. [PL & EN].Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2022-09-28, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL i EN).Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2022-09-22, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL i EN).Analiza wielkości cząstek
Oznaczenie z dnia 2022-09-22, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022.Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2022-09-21, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2022 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2022-09-21 próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL, EN)Analiza GMO
Oznaczenie z 2022-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2022 (PL i EN).Analiza zawartości glutenu
Oznaczenie z 2022-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2022 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2022-06-13 próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL, EN)Analiza mikrobiologiczna - Obecność Listeria monocytogenes
Sprawozdanie z badań z dnia 2022-01-27, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL, EN)
Oznaczenie z dnia 2022-10-05, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2022-09-30, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022. [PL & EN].Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2022-09-28, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL i EN).Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2022-09-22, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL i EN).Analiza wielkości cząstek
Oznaczenie z dnia 2022-09-22, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022.Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2022-09-21, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2022 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2022-09-21 próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2022 (PL, EN)Analiza GMO
Oznaczenie z 2022-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2022 (PL i EN).Analiza zawartości glutenu
Oznaczenie z 2022-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2022 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2022-06-13 próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL, EN)Analiza mikrobiologiczna - Obecność Listeria monocytogenes
Sprawozdanie z badań z dnia 2022-01-27, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL, EN)
Wyniki badań: Superior Standard - rok 2021
Analiza obecności bakterii z grupy coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.01.15, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2021-09-17, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2021 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Oznaczenie z dnia 2021-09-11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2021-09-16, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2021-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2021-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL)Analiza obecności bakterii z grupy coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL)Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2021-09-28, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2021-10-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021. [PL & EN].Analiza zawartości glutenu
Oznaczenie z 2021-10-29, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2021 (PL i EN).
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.01.15, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2021-09-17, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2021 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Oznaczenie z dnia 2021-09-11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2021-09-16, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2021-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2021-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL)Analiza obecności bakterii z grupy coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL)Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2021-09-28, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2021-10-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021. [PL & EN].Analiza zawartości glutenu
Oznaczenie z 2021-10-29, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2021 (PL i EN).
Wyniki badań: Superior Standard - rok 2020
Analiza obecności ditiokarbaminianów.
Oznaczenie z dnia 2020.12.18, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2020 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2020.12.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2020 (PL i EN).Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2020.11.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.11.03, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL & EN)Analiza obecności Escherichia coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.10.02, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2020.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.09.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2020-09-10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020. [PL & EN].Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.09.14, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2020.09.21, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2020.09.03, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2020 (PL i EN).
Oznaczenie z dnia 2020.12.18, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2020 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2020.12.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2020 (PL i EN).Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2020.11.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.11.03, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL & EN)Analiza obecności Escherichia coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.10.02, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2020.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.09.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2020-09-10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020. [PL & EN].Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2020.09.14, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2020.09.21, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2020.09.03, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2020 (PL i EN).
Wyniki badań: Superior Standard - rok 2019
Analiza obecności Escherichia coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.10.02, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2019.09.20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2019.09.16, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2019 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2019-04-23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018.
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.10.02, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2019.09.20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2019.09.16, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2019 (PL i EN).Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2019-04-23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018.
Wyniki badań: Superior Standard - rok 2018
Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.24, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza zawartości chlorku winylu i akrylonitrylu
Oznaczenie z dnia 2018.09.24, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2018.09.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2018.09.11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2018 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2018.09.18, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza GMO
Oznaczenie z dnia 2018.03.07, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2017 (PL i EN).Zawartość olejów mineralnych (MOSH/ POSH i MOAH)
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.01.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2017 (PL).
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.24, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza zawartości chlorku winylu i akrylonitrylu
Oznaczenie z dnia 2018.09.24, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL).Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2018.09.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2018.09.11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2018 (PL i EN).Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2018.09.18, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza obecności mykotoksyn
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza GMO
Oznaczenie z dnia 2018.03.07, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2017 (PL i EN).Zawartość olejów mineralnych (MOSH/ POSH i MOAH)
Sprawozdanie z badań z dnia 2018.01.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2017 (PL).
Wyniki badań: Superior z lat 2014 - 2020
Orzeczenie w sprawie jakości zdrowotnej jakości skrobi ziemniaczanej superior wydane przez PPIS
- z dnia 2020-12-02 (w języku polskim)Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2019.10.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior, produkcja jesień 2019 (PL).Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2018.12.10, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2018.04.18, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2017.Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2018.04.09, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2017.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2017.09.07, próbka skrobi ziemniaczanej Superior, produkcja jesień 2017 (PL).Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2017.05.22, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2016.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2017.05.22, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2016.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2015.06.09, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2015.06.09, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2015.11.02, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2015.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2014.07.16, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2013.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2014.10.01, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.
- z dnia 2020-12-02 (w języku polskim)Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2019.10.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior, produkcja jesień 2019 (PL).Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2018.12.10, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2018 (PL i EN).Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2018.04.18, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2017.Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2018.04.09, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2017.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2017.09.07, próbka skrobi ziemniaczanej Superior, produkcja jesień 2017 (PL).Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2017.05.22, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2016.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2017.05.22, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2016.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2015.06.09, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2015.06.09, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2015.11.02, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2015.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2014.07.16, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2013.Analiza mikrobiologiczna
Oznaczenie z dnia 2014.10.01, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.