Mapa serwisuWersja do wydrukuWersja polskaEnglish version

Wyniki badań: Superior Standard - rok 2021

Analiza obecności bakterii z grupy coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.01.15, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2020 (PL i EN).
Analiza obecności pestycydów
Oznaczenie z dnia 2021-09-17, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2021 (PL i EN).
Analiza obecności mykotoksyn
Oznaczenie z dnia 2021-09-11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).
Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy
Oznaczenie z dnia 2021-09-16, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).
Analiza GMO
Sprawozdanie z badań z dnia 2021-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).
Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich
Oznaczenie z dnia 2021-09-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).
Analiza mikrobiologiczna
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL)
Analiza obecności bakterii z grupy coli
Sprawozdanie z badań z dnia 2021.09.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL)
Analiza obecności glifosatu
Oznaczenie z dnia 2021-09-28, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021 (PL i EN).
Wyniki analizy bieli
Oznaczenie z dnia 2021-10-20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2021. [PL & EN].
Analiza zawartości glutenu
Oznaczenie z 2021-10-29, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2021 (PL i EN).