Nr | dokument | opis | akcja |
---|
01 | Analiza obecności Escherichia coli | Sprawozdanie z badań z dnia 2019.10.02, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN). | |
02 | Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich | Oznaczenie z dnia 2019.09.20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN). | |
03 | Analiza zawartości aflatoksyn i melaminy | Oznaczenie z dnia 2019.09.16, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN). | |
04 | Analiza obecności mykotoksyn | Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN). | |
05 | Analiza mikrobiologiczna | Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN). | |
06 | Analiza GMO | Sprawozdanie z badań z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN). | |
07 | Analiza obecności pestycydów | Oznaczenie z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2019 (PL i EN). | |
08 | Wyniki analizy bieli | Oznaczenie z dnia 2019-04-23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018. | |