Mapa serwisuWersja do wydrukuWersja polskaEnglish version

Wyniki badań: Superior z lat 2014 - 2020

LpPliki do pobraniaOpis
01Orzeczenie w sprawie jakości zdrowotnej jakości skrobi ziemniaczanej superior wydane przez PPIS- z dnia 2020-12-02 (w języku polskim)
02Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2019.10.23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior, produkcja jesień 2019 (PL).
03Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2018.12.10, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2018 (PL i EN).
04Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich Oznaczenie z dnia 2018.04.18, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2017.
05Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkich Oznaczenie z dnia 2018.04.09, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2017.
06Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2017.09.07, próbka skrobi ziemniaczanej Superior, produkcja jesień 2017 (PL).
07Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2017.05.22, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2016.
08Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2017.05.22, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2016.
09Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2015.06.09, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.
10Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2015.06.09, opakowanie handlowe 0,5 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.
11Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2015.11.02, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2015.
12Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2014.07.16, opakowanie handlowe 1 kg, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2013.
13Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2014.10.01, próbka skrobi ziemniaczanej, produkcja jesień 2014.