PPZ NIECHLÓW


Wydruk ze strony ppz-niechlow.pl/

PPZ SA w Niechlowie
tel. +65 5435626 do 28
ul. Przemysłowa 8
56-215 Niechlów
e-mail: info (at) ppz-niechlow.pl

Mapa serwisuWersja do wydrukuWersja polskaEnglish version

Wyniki badań: Superior Standard - rok 2018

LpPliki do pobraniaOpis
01Analiza mikrobiologicznaSprawozdanie z badań z dnia 2018.09.24, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).
02Analiza zawartości chlorku winylu i akrylonitryluOznaczenie z dnia 2018.09.24, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL).
03Analiza mikrobiologicznaSprawozdanie z badań z dnia 2018.09.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).
04Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkichOznaczenie z dnia 2018.09.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).
05Analiza obecności pestycydówOznaczenie z dnia 2018.09.11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2018 (PL i EN).
06Analiza zawartości aflatoksyn i melaminyOznaczenie z dnia 2018.09.18, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).
07Analiza GMOSprawozdanie z badań z dnia 2018.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).
08Analiza obecności mykotoksynSprawozdanie z badań z dnia 2018.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018 (PL i EN).
09Analiza GMOOznaczenie z dnia 2018.03.07, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2017 (PL i EN).
10Zawartość olejów mineralnych (MOSH/ POSH i MOAH)Sprawozdanie z badań z dnia 2018.01.19, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2017 (PL).
HARDS.PL: CMS ESI Site Builder Std ver. 4.x:2016.   All Rights Reserved.   Licencja dla http://ppz-niechlow.pl