Mapa serwisu
- O firmie
- Władze Spółki
- Dane ewidencyjne
- Fotogaleria
- Profil działalności
- Polityka jakości
- Certyfikat ISO 9001:2015
- Certyfikat ISO 22000:2006
- Certyfikat HACCP
- Certyfikat koszerności
- Certyfikat Halal
- Strategia firmy
- Historia firmy
- Polityka personalna
- Proces rekrutacji
- Aktualne ogłoszenia
- Produkty
- Skrobia ziemniaczana
- Specyfikacje dla skrobi ziemniaczanej
- Wyniki badań: Superior Standard - rok 2018
- Wyniki badań: Superior Standard - lata 2014-2017
- Wyniki badań: Superior
- Skrobia preżelowana Żelpol
- Heliopol
- Skrobia modyfikowana FAS-CS
- Skrobia modyfikowana FDS-CS
- Białko ziemniaczane
- Klej skrobiowy S-Leim
- Informacje
- Kontakt
- Wsparcie
- Partnerzy
- FAQ
- Skąd pochodzą ziemniaki używane do produkcji produktów PPZ SA w Niechlowie?
- Czy istnieje wymóg sporządzania karty charakterystyki dla skrobi ziemniaczanej?
- Czym różni się skrobia ziemniaczana od mąki ziemniaczanej?
- Jakie warunki musi spełnić plantator, aby zostać dostawcą ziemniaków?
- W jakie opakowania pakowane są produkty PPZ SA w Niechlowie?
- Jakie warunki należy spełniać, aby zostać odbiorcą produktów?
- Wyniki badań