Logowanie
Białko ziemniaczane
Białko ziemniaczane 4.8.10 materiał paszowy jest to produkt otrzymywany w wyniku termiczno-kwasowej koagulacji soku komórkowego otrzymywanego z ziemniaków.
Charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością białka surowego.
Stosowane jest jako wysokowartościowy komponent pasz dla zwierzat hodowlanych.
ZAPACH | typowy bez obcego zapachu |
BARWA | szara (o odcieniu żółto-zielonym) |
WYGLĄD, KONSYSTENCJA | drobny sypki proszek |
WILGOTNOŚĆ | nie więcej niż 11% (m/m) |
ZAWARTOŚĆ BIAŁKA SUROWEGO | nie mniej niż 80% (w s.m.) |
OPAKOWANIE | worki papierowe wentylowe wielowarstwowe 25 kg lub inne zgodne z kontraktem |
WARUNKI PRZECHOWYWANIA | pomieszczenia suche, czyste i przewiewne, bez obcych zapachów, zalecana wilgotność względna powietrza nie więcej niż 85% |
MINIMALNY OKRES PRZECHOWYWANIA | białko ziemniaczane przechowywany w oryginalnym opakowaniu, w warunkach zgodnych ze specyfikacją zachowuje swoje właściwości przez okres minimum 18 miesięcy |
WYMAGANIA TRANSPOROWE | przewozić środkami transportowymi czystymi, suchymi, zabezpieczającymi opakowania przed uszkodzeniem i zamoknięciem. Produkt nie jest klasyfikowany jako niebezpieczny i nie podlega przepisom ADR |
OŚWIADCZENIE GMO | produkt nie jest modyfikowany genetycznie i został wytworzony z surowców wolnych od GMO |
Wyniki badań: Białko ziemniaczane
Oznaczanie zawartości białka
próbki Białka ziemniaczanego, produkcja 2020 (PL i EN).Analiza zawartości glikoalkaloiów (solaniny i chakoniny)
Oznaczenie z dnia 2020.09.11, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020 [PL, EN].Obecność Salmonella spp. w 25g
Próbka: data produkcji: 21-08-2020, data utworzenia sprawozdania: 2020-09-07Raport analityczny (popiół całkowity)
Oznaczenie z dnia 2020.09.02, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020 (PL/EN).Raport analityczny (metale ciężkie, melamina, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020.Raport analityczny (metale ciężkie, melamina, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020 [EN].Raport analityczny (metale ciężkie, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2019.09.10, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019.Oznaczanie zawartości białka
próbki Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Raport analityczny (metale ciężkie, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2019.09.10, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019 (EN).Analiza zawartości glikoalkaloiów (solaniny i chakoniny)
Oznaczenie z dnia 2019.11.18, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019 [PL, EN].
próbki Białka ziemniaczanego, produkcja 2020 (PL i EN).Analiza zawartości glikoalkaloiów (solaniny i chakoniny)
Oznaczenie z dnia 2020.09.11, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020 [PL, EN].Obecność Salmonella spp. w 25g
Próbka: data produkcji: 21-08-2020, data utworzenia sprawozdania: 2020-09-07Raport analityczny (popiół całkowity)
Oznaczenie z dnia 2020.09.02, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020 (PL/EN).Raport analityczny (metale ciężkie, melamina, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020.Raport analityczny (metale ciężkie, melamina, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2020.09.04, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2020 [EN].Raport analityczny (metale ciężkie, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2019.09.10, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019.Oznaczanie zawartości białka
próbki Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019 (PL i EN).Raport analityczny (metale ciężkie, mykotoksyny, aminokwasy)
Oznaczenie z dnia 2019.09.10, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019 (EN).Analiza zawartości glikoalkaloiów (solaniny i chakoniny)
Oznaczenie z dnia 2019.11.18, próbka Białka ziemniaczanego, produkcja jesień 2019 [PL, EN].