Mapa serwisuWersja do wydrukuWersja polskaEnglish version

Wyniki badań: Superior Standard - rok 2019

Nrdokumentopisakcja
01Analiza obecności Escherichia coliSprawozdanie z badań z dnia 2019.10.02, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).
02Analiza fizykochemiczna i analiza zawartości metali ciężkichOznaczenie z dnia 2019.09.20, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).
03Analiza zawartości aflatoksyn i melaminyOznaczenie z dnia 2019.09.16, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).
04Analiza obecności mykotoksynSprawozdanie z badań z dnia 2019.09.11, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).
05Analiza mikrobiologicznaSprawozdanie z badań z dnia 2019.09.10, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).
06Analiza GMOSprawozdanie z badań z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2019 (PL i EN).
07Analiza obecności pestycydówOznaczenie z dnia 2019.09.09, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja 2019 (PL i EN).
08Wyniki analizy bieliOznaczenie z dnia 2019-04-23, próbka skrobi ziemniaczanej Superior Standard, produkcja jesień 2018.